Uitzending
Beau - Aflevering 22

Aflevering 22

Beau

1-10-2019

| 1913 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending van Beau onder andere:

LIEF: Waylon en André Hazes als broekies bij Carlo en Irene in Telekids
Met Carlo en Irene blikken we terug op het legendarische Telekids, dat 30 jaar geleden begon. Toen André Hazes en Waylon nog maar jochies waren, maakten ook zij een verschijning in het razendpopulaire programmma. Irene Moors: "het programma had een ontzettende impact op de jeugd."

Aboutaleb geeft drugsbeleid van de overheid een onvoldoende
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb onderzocht in Colombia hoe de cocaïne-smokkel naar zijn Rotterdamse haven kan worden tegengehouden. Het huidige overheidsbeleid tegen drugs geeft hij een 5. Hoe zou dit cijfer volgens hem kunnen worden opgekrikt?

'Door dit fragment heb ik een kans gekregen bij de VARA en werd ik presentator'
Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan en Hugo Borst maken al 25 jaar met veel plezier het voetbaltijdschrift Hard Gras. Het moment dat Matthijs van Nieuwkerk als hoofdredacteur van Hard Gras bij Barend & Van Dorp vertelde over het tijdschrift ontstond zijn kans om televisie te maken. "Ik heb het nooit teruggezien, en nu moet ik eraan denken."

In deze uitzending van Beau waren Ahmed Aboutaleb, André Hazes, Carlo Boszhard, Henk Spaan, Hugo Borst, Irene Moors, Matthijs van Nieuwkerk en Waylon te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 22 werd uitgezonden op dinsdag 1 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie