Uitzending
Beau - Aflevering 17

Aflevering 17

Beau

24-9-2019

| 1959 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

De grote liefde van Johan Derksen
Vanavond hebben we het niet over voetbal maar over muziek. Dat is namelijk de grote liefde van de voetbalanalist. Vooral de blues en de Americana sound.

Is Donald Trump binnenkort geen president meer?
Groot nieuws uit Amerika. Zojuist maakte de voorzitter van de Amerikaanse Tweede Kamer, Nancy Pelosi, bekend dat ze een officiŽle afzettingsprocedure tegen Donald Trump zal starten. Amerikadeskundige Laila Frank vertelt bij Beau hoe het zo ver heeft kunnen komen.

'De beveiliging vandaag was on-Nederlands'
Volgens beveiligingsexpert Rico Briedjal was de beveiliging van de rechtbank waar het Marengo-proces vandaag hervat werd, strenger dan ooit. Peter R. de Vries begrijpt het, maar wil graag dat de deuren de volgende keer weer geopend zijn voor publiek en de pers.

'Deze huwelijksreis zou onze eerste vakantie zijn als gezin'
Vanmorgen werd bekend dat alle reizen die door zo'n vijftigduizend Nederlanders zijn geboekt bij Thomas Cook of Neckermann per direct zijn geannuleerd. Ook Maryl en Sjoerd verheugden zich op hun huwelijksreis maar kwamen van een koude kermis thuis.

In deze uitzending van Beau waren Johan Derksen en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 24 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie