Uitzending
Afslag UMC Utrecht - Aflevering 2

Aflevering 2

Afslag UMC Utrecht

15-9-2009

| 1718 x bekeken | 1 reacties
6
In Afslag UMC Utrecht doet presentator Manuel Venderbos verslag vanuit één van de grootste academische ziekenhuizen in ons land, het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.
In deze aflevering krijgt de tienjarige Lynouk, die zonder rechteroor werd geboren, een nieuw oor, gemaakt uit een stukje van haar rib. Lynouk is straks dolblij dat ze voor het eerst in haar leven een zonnebril kan opzetten!
Manuel ontmoet boer Gerrit van Genderen die kortgeleden na een bedrijfsongeval op de Intensive Care van het UMC Utrecht terecht kwam. Een moederkoe met een wel erg kort lontje is op zijn borstkas gaan staan, en dat heeft boer Gerrit bijna het leven gekost.
Tevens loopt Manuel mee met anesthesiemedewerker Pepijn, die op het OK-complex van het Wilhelmina Kinderziekenhuis werkt. En we nemen een kijkje op de voetenpoli, waar verschillende disciplines samenwerken om mensen met langdurige en ingewikkelde voetklachten te helpen.

Deze uitzending van het programma Afslag UMC Utrecht met de titel Aflevering 2 is uitgezonden op dinsdag 15 september door de EO. De presentatie was in handen van Manuel Venderbos.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie