Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Zappsport - Z@ppSport: Johan Cruijff special

Z@ppSport: Johan Cruijff special

Zappsport

23-4-2007

| 1549 x bekeken | 0 reacties
5
Johan Cruijff, de levende voetballegende, wordt 60 jaar. Ook Z@ppsport viert zijn verjaardag en trapt af met een heel speciale uitzending. In de uitzending: Ron heeft in het 1-(t)WEETJE een supersnel interview met Cruijff. Wellicht kunnen er weer bijzondere uitspraken van hem worden toegevoegd aan het rijtje Maar dat is logisch en Elk nadeel heb z'n voordeel. Vaders raken er waarschijnlijk niet over uitgepraat en voor veel kinderen is hij een groot voorbeeld. Wie wil er nou niet net zo goed worden als de grote meester? Voor één jonge voetballer kan die droom dichterbij komen: Johan leert hem in een privéles een pass te geven met buitenkant voet, een techniek waar Johan zelf wereldberoemd mee is geworden! Bondscoach Marco van Basten, Ajax-trainer Henk ten Cate en Ajacied Klaas Jan Huntelaar spelen een aantal andere typische Johan Cruijff-moves na! Natuurlijk is een verjaardag niet compleet zonder cadeau en kijkers van Z@ppsport kunnen hem iets geven. Maar omdat Johan zelf alles al heeft, wil hij niets voor zichzelf, maar voor zijn Johan Cruijff Foundation. Met deze Foundation steunt hij sportprojecten voor kinderen met en zonder handicap in Nederland én daarbuiten. Bijvoorbeeld door het bouwen van Cruijff Courts, speciale voetbalvelden in de wijk waar kinderen samen veilig kunnen sporten en spelen. De voorlopige stand van het cadeau wordt bekendgemaakt en Cruijff krijgt uit handen van Ron Boszhard een welverdiende cheque overhandigd.

Presentatie: Ron Boszhard. Vandaag staan daarom vanaf 17.30 uur alle programma's op Nederland 3 in het teken van 'El Salvador'.

Deze uitzending van het programma Zappsport met de titel Z@ppSport: Johan Cruijff special is uitgezonden op maandag 23 april door de TROS en Z@pp. Te gast waren Marco van Basten, Henk ten Cate en Klaas Jan Huntelaar. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie