Uitzending
Zappsport - 8-4-2007

8-4-2007

Zappsport

1785 x bekeken | 0 reacties
5
Hellup! De tienjarige Olivier is een groot fan van PSV en Philip Cocu. Hij droomt ervan om later ook bij de Eindhovense club te voetballen. Maar dat zit er nu niet in: al zijn vrienden kunnen de bal tot de lat schieten en hij komt maar tot halverwege! Ron zorgt er voor dat Olivier hulp krijgt van zijn idool Philip Cocu!

Winterkamp Oostenrijk. Een realitysoap over een groep jongens en meiden op winterkamp in Oostenrijk. Op tijd naar bed gaan is er vandaag niet bij: de groep gaat rodelen in het donker! Dat is niet zonder risico...

Ron regelt 't! De twaalfjarige Lianne zit een jaar op schaatsen. Ze krijgt les van haar vader, maar ze zou graag eens een training krijgen van een professional: Gerard Kemkers! Maar ja, zo'n man heeft het onwijs druk. Ron en Lianne achtervolgen de succesvolle trainer een hele dag, lukt het hen om wat tips van hem te krijgen?

Move. Elim doet een skatemove voor: de 360-air!

Presentatie: Ron Boszhard.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 8 april door de TROS en Z@pp. Te gast waren Gerard Kemkers en Phillip Cocu. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws