Uitzending
Zappsport - 27-4-2008

27-4-2008

Zappsport

1580 x bekeken | 0 reacties
6
Hellup: Paardrijden
Amazone Imke Schellekens-Bartels haalde met haar paard Sunrise goud op het EK Dressuurwedstrijden. Zij is dus d vrouw om de twaalfjarige jarige Julia te helpen. Julia rijdt al vijf jaar paard, maar heeft nu een probleem met haar pony Flits.

Surfkamp Frankrijk
Een reallifesoap waarin we de belevenissen volgen van een aantal kids in Lacanau, een surfdorp in Frankrijk. Dit keer: worden de meiden echte surfchicks?

Repo: Schoolstraatvoetbal
Negen meiden van basisschool De Zuidstroom staan in de finale van het Nationaal Schoolstraatvoetbal Kampioenschap. Dat wordt georganiseerd door de Johan Cruyff Foundation. Vier wedstrijden staan er op het programma, staan de girls daarna op de eerste plek van het erepodium?

Grote Clubactie
De beste lotenverkopers van Nederland krijgen een sportclinic cadeau. Dit keer zijn we bij een schaatsles van Olympisch kampioene Ireen Wst. Hoeveel loten moet je verkocht hebben om met haar op 't ijs te mogen?!

Move
Een coole sportmove in drie stappen.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 27 april door de TROS en Z@pp. Te gast waren Ireen Wst en Imke Schellekens-Bartels. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws