Uitzending
Zappsport - 26-4-2008

26-4-2008

Zappsport

992 x bekeken | 0 reacties
5
Battle: Dance
Watskeburt? De drie rappers van De Jeugd Van Tegenwoordig zijn de jury van een waanzinnige dance-battle! Twee groepen van drie dudes en drie babes krijgen anderhalf uur de tijd om met een choreograaf een dance-move te leren. Daarna vindt de strijd plaats om de Z@ppSport-beker.

Kogelstoter Rutger Smith in de Peking Eend
Ron crosst dwars door Nederland met de Peking Eend. Hij bezoekt een aantal topsporters die in augustus deelnemen aan de Olympische Spelen. Hoe bereid kogelstoter Rutger Smith zich voor op het grootste sportevenement ter wereld?

News flash: Kids Sports News
Vorige week werd in de Amsterdam ArenA de start gevierd van Kids Sport News, een groot project met een website waar je alles over jouw favoriete sport kan vinden.

Move
Een basketbalmove: Steven met de cross-over achterwaarts.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zaterdag 26 april door de TROS en Z@pp. Te gast was Rutger Smith. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zappsport - Britt Dekker vervangt Naomi van As in

    Britt Dekker vervangt Naomi van As in

    5-7-2018

    Battle: Dance Watskeburt? De drie rappers van De Jeugd Van Tegenwoordig zijn de jury van een waanzinnige dance-battle! Twee groepen van drie dudes en drie babes krijgen anderhalf uur de tijd om met een choreograaf een…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten