Uitzending
Zappsport - 26-10-2008

26-10-2008

Zappsport

1560 x bekeken | 0 reacties
5
Latje Trap
Achttien weken lang spelen de D1-teams van de Nederlandse eredivisieclubs Latje Trap. Er zijn drie afstanden. Hoe verder de bal van het doel ligt, hoe hoger de score. Deze week is NEC aan de beurt. Verslaan zij De Graafschap die vorige week 12 punten scoorde?

Hellup: Shorttrack
Shorttrack een makkie? Niet echt, vraag maar aan Sara Rog. Bij deze schaatssport komt heel wat techniek kijken en die heeft ze nog niet echt onder de knie. Ze krijgt hulp van Niels Kerstholt, een van Nederlands bekendste shorttrackers.

Repo: NJK Outdoor Tennis
Tim (11) gooit alles in de strijd om door te dringen tot de finale van het NJK outdoor tennis in Etten-Leur. We zijn erbij.

The Move
Een rolschaatsmove van Audrey: De Rietberger.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 26 oktober door de TROS en Z@pp. Te gast was Niels Kerstholt. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Britt Dekker vervangt Naomi van As in

  Britt Dekker vervangt Naomi van As in

  5-7-2018

  Latje Trap Achttien weken lang spelen de D1-teams van de Nederlandse eredivisieclubs Latje Trap. Er zijn drie afstanden. Hoe verder de bal van het doel ligt, hoe hoger de score. Deze week is NEC aan de beurt. Verslaan…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten