Uitzending
Zappsport - 19-10-2008

19-10-2008

Zappsport

1576 x bekeken | 0 reacties
7
Latje Trap
De start van een superspannende voetbalcompetitie! 18 weken lang spelen de D1-teams van de Nederlandse eredivisieclubs Latje Trap. Er zijn drie afstanden. Hoe verder de bal van het doel ligt, hoe hoger de score. Uiteindelijk is er 1 winnaar. De Graafschap trapt af.

Hellup: Hordenlopen
Je bent een fanatieke hordenloper, je hebt al twee keer aan een NK meegedaan, maar je wilt meer snelheid maken. Wat doe je dan? Je roept de hulp in van Z@ppSport, net zoals Niels (12) heeft gedaan. Hij wordt geholpen door Marcel van den Westen die dit jaar voor de vierde keer Nederlands kampioen 110 meter hordenlopen werd.

Repo: EK Motorcross
Davy Pootjes (10) heeft al veel van Europa gezien. In allerlei landen verscheen hij aan de start van de EK Motorcross. Dit keer bleef hij in Nederland en ging naar wereldstad Lierop. Wint Davy hier ook het kampioenschap?

The Move
Een sportmove in drie stappen.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 19 oktober door de TROS en Z@pp. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zappsport - Britt Dekker vervangt Naomi van As in

    Britt Dekker vervangt Naomi van As in

    5-7-2018

    Latje Trap De start van een superspannende voetbalcompetitie! 18 weken lang spelen de D1-teams van de Nederlandse eredivisieclubs Latje Trap. Er zijn drie afstanden. Hoe verder de bal van het doel ligt, hoe hoger de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten