Uitzending
Zappsport - 17-1-2009

17-1-2009

Zappsport

1228 x bekeken | 0 reacties
7
The Battle
In The Battle wordt sinds 1997 de Elfstedentocht weer gereden. Je hebt er vast van gehoord: het is een lange schaatstocht van 200 kilometer dwars door Friesland. Tot nu toe waren de winters niet koud genoeg voor een nieuwe Tocht der Tochten, maar in dit programma gaat het wel gebeuren. Twee teams bepalen wie er beter zijn in deze barre schaatswedstrijd: de jongens of de meiden. De laatste Elfstedentocht winnaars zijn Henk Angenent en Klasina Seinstra. Zij stomen de twee teams klaar voor de strijd. Het traject is wat korter, maar alle Elfsteden-onderdelen komen voorbij, zoals klunen en stempelen. Het winnende team krijgt de Z@ppSport beker.

Wintergolf
Nederlandse topschaatsers strijden tegen elkaar op Rons golfbaan. Wie krijgt in de minste slagen de bal in de hole? Barbara de Loor en Carl Verheijen is het gelukt in slechts twee keer. Weet Gretha Smit ons te verbazen met een hole-in-one?

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zaterdag 17 januari door de TROS en Z@pp. Te gast waren Klasina Seinstra, Henk Angenent en Gretha Smit. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie