Uitzending
Zappsport - 11-1-2009

11-1-2009

Zappsport

697 x bekeken | 0 reacties
5
Sportmagazine voor de jeugd. Vast element is de spannende battle: Wie zijn er beter in een bepaalde sport: de jongens of de meisjes? Tevens kunnen kinderen met een sportprobleem de hulp inroepen van hun idool en stelt Ron Boszhard vragen tijdens een supersnel interview. Verder aandacht voor jong sporttalent, belangrijke kampioenschappen en je ziet de coolste sporttricks in The Move. Special over Zomerkamp Zwitserland. Acht kids gaan een week op kamp in de Alpen. Maar relaxed hebben ze het niet, want wandelen en klimmen staat op het programma. De deelnemers zijn nog geen echte alpinisten en daarom valt de verkenningstocht zwaar. Ook voor de wandeling door een woeste bergkloof is veel lef nodig. Angsten moeten overwonnen worden voor het rotsklompen en slapen in de open lucht is echt niet chill als je 's nachts door een onbekende in de gaten wordt gehouden... En op de dag dat de beklimming van een berg van meer dan twee kilometer op het programma staat, gebeurt er iets onverwachts. Zomerkamp Zwitserland is een superspannende reallifesoap, dus kijk hoe deze stoere helden op survival gaan in de bergen.

Presentatie: Ron Boszhard.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 11 januari door de TROS en Z@pp. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee