Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Zappsport - 17-2-2007

17-2-2007

Zappsport

1481 x bekeken | 0 reacties
5
1-(T)Weetje
Heeft hij weleens iets gestolen? Waarom trilt hij zo als hij in de ringen hangt? De vragen van Ron zijn niet mis, de antwoorden van topturner Yuri van Gelder al helemaal niet!

Battle: Sschaatsen
Kunnen jongens beter schaatsen dan meiden? Onder aanvoering van Ron en Angela krijgen twee teams van drie jongens en drie meisjes een training van voormalig schaatster Annemarie Thomas. Wie het snelst is, wordt bepaald in een spannende wedstrijd.

Repo: Sorttrack
Bij shorttrack wordt er hardgereden op een ijshockeybaan. Er starten vier tot zes schaatsers tegelijk, degene die als eerste eindigt is de winnaar. Z@PPSPORT volgt de twaalfjarige Itzhak de Laat, een van de jonge topshorttrackers van Nederland. Tijdens de Shorttrack Friesland Cup moet hij het opnemen tegen internationaal schaatstalent, hoe gaat hem dat af?

Move
Sarah laat je de Spaanse Hang zien, een turnmove!

Flash
Z@ppSport is bij jeugdevenementen in het land. Met dit keer: sportieve squashers en bijzondere brillen op het Squash Jeugdcircuit!

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zaterdag 17 februari door de TROS en Z@pp. Te gast waren Yuri van Gelder en Annemarie Thomas. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws