Uitzending
Zappsport - 11-2-2007

11-2-2007

Zappsport

1618 x bekeken | 0 reacties
5
Captain Davis Cup Team Jan Siemerink coacht Z@ppSport-kijker! Er gaat niets boven inlinehockey! Althans, dat vinden ze bij skate-instituut Groningen waar Ron vandaag te gast is. Verder in dit programma:

Hellup! Ook kampioenen kunnen nog problemen hebben. De 10-jarige Annick Zijlstra tennist al vier jaar en is clubkampioen. Maar vanaf de middellijn slaat ze alle ballen uit! Ron zorgt ervoor dat ze hulp krijgt van Jan Siemerink, voormalig proftennisser en de captain van het Nederlands Davis Cup Team!

Ron regelt 't! De 7-jarige Milan Wiering is helemaal gek van het circus. Zelf kan hij allerlei trucs met zijn diabolo! Ron verrast hem met een bezoek aan het internationale circus Royal. Tijdens de voorstelling wordt Milan gevraagd om zijn trucs in de piste te laten zien aan het publiek!

Portret. Veel meiden doen niet aan de sport waar de 10-jarige Lotta zo gek op is. Lotta is zelfs het enige meisje in haar team! Welke sport ze doet zie je in Z@ppSport!

Move. Dit keer een turnmove van Lisanne: de Lisanne-pirouette!

Presentatie: Ron Boszhard.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 11 februari door de TROS en Z@pp. Te gast was Jan Siemerink. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie