Nieuwsbericht
Winter Vol Liefde - Geen B&B Vol Liefde maar Winter Vol Liefde

Geen B&B Vol Liefde maar Winter Vol Liefde

Winter Vol Liefde

12-12-2023

| 1729 x bekeken | 0 reacties
6
Wie fan is van Boer Zoekt Vrouw of B&B Vol Liefde kan deze winter smullen van Winter Vol Liefde. In het programma zijn er 5 deelnemers die hun leven hebben opgebouwd in de sneeuwgebieden van onder andere Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Ze hebben alles voor elkaar, maar er mist nog 1 ding. De liefde. Wie durft het aan om de grens over te gaan en het missende puzzelstukje te zijn voor een van de kandidaten?

De kandidaten voor dit seizoen zijn Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29). Benjamin woont in Zwitserland in een skigebied op 2000 meter hoogte. Hij werkt in de horeca en is spontaan, betrouwbaar en avontuurlijk. Edith woont in Tirol met haar 14-jarige zoon. Ze verhuurt appartementen en verkoopt vakantiechalet. Naast haar werk is zij een echte levensgenieter. Guido woont in Zweden en runt een wilderniskamp. In de winter is hij werkzaam als leraar op een basisschool. Hij weet van aanpakken en is sociaal. Marco is hoteleigenaar in Noorwegen en staat volop in het leven. Saul, een makelaar, woont in Zwitserland en runt het makelaarsbedrijf met zijn vijf broers. Hij is erg gehecht aan familie en ziet zijn broers als beste vrienden.

Benieuwd wat er dit seizoen gaat gebeuren? Kijk dan vanaf 18 december van maandag tot en met donderdag om 20:30 op RTL4.

Klik hier voor meer informatie over Winter Vol Liefde, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws