Programma
Winter Vol Liefde

Winter Vol Liefde

6
Winter Vol Liefde is een RTL 4 programma. In Winter Vol Liefde gaan Nederlandse vrijgezellen op zoek naar de liefde van hun leven in de sneeuw. Ze zoeken iemand die hun harten onder een wollen deken in de witte bergen komt verwarmen. Deze singles in Winter vol Liefde hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in de buitenlandse sneeuw. Ze werken als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder. Ze hebben een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met iemand die hun hart verwarmt. In Winter Vol Liefde zien we of zij de ware liefde vinden.
 • Winter Vol Liefde

  1445 x bekeken | 11-1-2024
  Winter Vol Liefde - Aflevering 16
  6
  Deze uitzending van het programma Winter Vol Liefde met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op donderdag 11 januari door RTL4. Bekijk uitzending
 • Winter Vol Liefde

  5481 x bekeken | 18-12-2023
  Winter Vol Liefde - Aflevering 1
  5
  Realityprogramma waarin we Nederlandse singles volgen die een leven hebben opgebouwd in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Ze willen hun leven graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt. ... Bekijk uitzending
Nieuws over Winter Vol Liefde
 • Winter Vol Liefde - Geen B&B Vol Liefde maar Winter Vol Liefde

  Geen B&B Vol Liefde maar Winter Vol Liefde

  12-12-2023

  Wie fan is van Boer Zoekt Vrouw of B&B Vol Liefde kan deze winter smullen van Winter Vol Liefde. In het programma zijn er 5 deelnemers die hun leven hebben opgebouwd in de sneeuwgebieden van onder andere Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Ze hebben alles voor elkaar, maar er mist nog 1 ding. De liefde. Wie durft het aan om de grens over te gaan en het missende puzzelstukje te zijn voor een van de kandidaten?

  De kandidaten voor dit seizoen zijn Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29). Benjamin woont in Zwitserland in een skigebied op 2000 meter hoogte. Hij werkt in de horeca en is spontaan, betrouwbaar en avontuurlijk. Edith woont in Tirol met haar 14-jarige zoon. Ze verhuurt appartementen en verkoopt vakantiechalet. Naast haar werk is zij een echte levensgenieter. Guido woont in Zweden en runt een wilderniskamp. In de winter is hij werkzaam als leraar op een basisschool. Hij weet van aanpakken en is sociaal. Marco is hoteleigenaar in Noorwegen en staat volop in het leven. Saul, een makelaar, woont in Zwitserland en runt het makelaarsbedrijf met zijn vijf broers. Hij is erg gehecht aan familie en ziet zijn broers als beste vrienden.

  Benieuwd wat er dit seizoen gaat gebeuren? Kijk dan vanaf 18 december van maandag tot en met donderdag om 20:30 op RTL4.
  Lees verder