Uitzending
Willem Wever - Lekkere uitzending

Lekkere uitzending

Willem Wever

7-12-2008

| 819 x bekeken | 0 reacties
6
Ewout en Casper gaan zweefvliegen. Ewout wordt wel heel misselijk... Maarja, de vraag moet toch echt beantwoord worden! Gelukkig kan Ewout daarna lekker water drinken met Anouk. Pierre Wind doet ook een keer mee aan Willem Wever. Volgens hem bestaat er geen vies eten...Veel kijkplezier! zondagmorgen 9.15 uur op Z@pp!

Zweefvliegen, leuk h Ewout ;-)!
Casper heeft de volgende vraag: Hoe lang kan een zweefvliegtuig blijven zweven?
Ewout en Casper gaan naar een zweefvliegschool en ze leren wat thermiek is. Ook gaan ze zelf zweefvliegen. Dat is even slikken voor Ewout, want hij heeft hoogtevrees! Hij hoeft nog net niet te...

Lekker water
Anouk vraagt zich af: Waarom kunnen we in Nederland wel water uit de kraan drinken en in Frankrijk niet?
Anouk is met vakantie in Frankrijk geweest en daar mocht ze van haar ouders geen water uit de kraan drinken omdat dat slecht voor haar zou zijn. Is het water in Nederland wel schoon?

Is cht alles lekker, Pierre?!
Vandaag geen onderzoek van het HOT team o.l.v. Raymi Sambo maar de smaakkunstenaar Pierre Wind.
Iris en Suzanne zijn een 1-eiige tweeling maar ze vinden niet dezelfde dingen lekker of vies. Ze houden van koken en vragen zich af of je vies eten lekker kunt maken.
Pierre Wind gaat met Ewout en de tweeling inkopen doen en zet ze achter het fornuis.

Deze uitzending van het programma Willem Wever met de titel Lekkere uitzending is uitgezonden op zondag 7 december door de NCRV. Te gast was Pierre Wind. De presentatie was in handen van Ewout Genemans en Raymi Sambo.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie