Uitzending
Willem Wever - 29-8-2009

29-8-2009

Willem Wever

641 x bekeken | 0 reacties
6
Hoe word je een commando?
Oscar wil weten hoe je commando wordt. Ze worden eerst op de proef gesteld om te testen of ze geschikt zijn voor de commando, daarna gaan ze mee met het contra terreurteam op een gevaarlijke missie.

Hoe komt nieuws zo snel op tv?
Merel wil weten hoe het nieuws zo snel in het Jeugdjournaal komt. Samen met Ewout gaan ze mee met Roos, een verslaggever van het Jeugdjournaal die een onderwerp maakt over voetbalscholen.Daarna gaan ze naar de studio, daar ontmoet ze o.a. Pepijn, een van de presentatoren van het Jeugdjournaal. Hij leidt hen rond en ze zijn bij een uitzending.

Waar slapen zwervers?
Liam wil weten waar zwervers ís nachts slapen. Samen met Ewout zwerven ze door de straten van Amsterdam. Ze ondervinden zelf hoe het is om zonder geld je eten bij elkaar te scharrelen, een plek buiten te vinden waar je veilig kunt slapen. Spannend

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op zaterdag 29 augustus door de NCRV. De presentatie was in handen van Ewout Genemans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee