Programma
Waar is de Mol?

Waar is de Mol?

7
In het SBS6 programma Waar is de Mol gaat Johnny de Mol met diverse bekende Nederlanders op reis. De BN-ers hebben iets met het land of de regio waar zij naartoe gaan. Ze zijn er opgegroeid of hebben er hun hele leven al eens heen gewild. Elke gast maakt samen met Johnny een avontuurlijke en onvergetelijke reis langs bekend en onbekend terrein. Tijdens de reisis er gelukkig ook tijdvoor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten.
 • Waar is de Mol?

  2387 x bekeken | 17-3-2008
  Waar is de Mol? - Filemon Wesselink
  5
  In de vierde aflevering gaan Johnny en televisiepresentator Filemon Wesselink naar Noord-Afrika, Egypte om precies te zijn. Filemon heeft al veel gezien van de wereld, maar nog nooit een woestijn. Johnny neemt hem mee… Bekijk uitzending
 • Waar is de Mol?

  4912 x bekeken | 10-3-2008
  Waar is de Mol? - Doutzen Kroes
  7
  In aflevering drie vertrekt Johnny met topmodel Doutzen Kroes naar Oeganda. Johnny laat haar grote wens: oog in oog met een gorilla staan, uitkomen. In de jungle van dit groene land maken ze een loodzware tracking, op… Bekijk uitzending
 • Waar is de Mol?

  3457 x bekeken | 3-3-2008
  Waar is de Mol? - Lange Frans
  7
  In de tweede aflevering reist Johnny met rapper Lange Frans af naar Zuid-Afrika. In de sloppenwijken van Soweto rapt Lange Frans erop los met een groep ‘kwaito’ muzikanten. Ook bezoeken ze het dorp van een oude… Bekijk uitzending
 • Waar is de Mol?

  3378 x bekeken | 25-2-2008
  Waar is de Mol? - Hannah Verboom
  4
  In de eerste aflevering gaat Johnny met actrice Hanna Verboom naar Kenia, waar zij als kind heeft gewoond. Hier heeft Hanna een emotioneel weerzien met een Afrikaanse jeugdvriendin. Daarnaast maken Johnny en Hanna een… Bekijk uitzending
« 1 2 3 4 5 »
nieuws over Waar is de Mol?
 • Waar is de Mol? - Veelbesproken Dotan in nieuw seizoen

  Veelbesproken Dotan in nieuw seizoen

  3-8-2019

  Johnny de Mol mag komend najaar verder met zijn reisprogramma Waar is De Mol? In het nieuwe seizoen gaat de zoon van Talpa-baas John de Mol onder andere op pad met voormalig ochtend-dj Edwin Evers, cabaretier Jandino Asporaat en de in opspraak geraakte singer-songwriter Dotan.

  Tijdens de bijzondere reis voert Johnny openhartige gesprekken. Zo vertelt Edwin over de heftige beslissing om te stoppen met Evers Staat Op, onthult Jandino waarom hij meer tijd voor zichzelf wil nemen en geeft Dotan antwoordt op de vraag wat hem bezielde om een trollenleger in te zetten.

  Ook dit seizoen mogen de bekende Nederlanders weer iemand meenemen. Beatles-fan Edwin Evers gaat samen met zijn muziekvriend Ferry van Leeuwen naar Liverpool, Jandino en zijn beste vriend Marcel Rocha gaan naar Zuid-Afrika en Dotan bezoekt IJsland samen met zijn vader Shmuel.
  Lees verder
 • Waar is de Mol? - Johnny de Mol terug met Waar is de Mol?

  Johnny de Mol terug met Waar is de Mol?

  29-10-2018  Johnny de Mol maakt vanavond zijn comeback op SBS6 met zijn oude tv-programma Waar is de Mol? Na zijn overstap van SBS6 naar RTL4 in 2013, is de presentator nu weer terug bij SBS6. Voor alweer het achtste seizoen van Waar is de Mol? trekt Johnny de wereld over met verschillende BN’ers.

  Elke BN’er mag dit seizoen een reisgenoot meenemen. Het nieuwe seizoen start met Humberto Tan, die samen met zijn dochter Isa en Johnny naar Canada gaat om ijsberen te fotograferen. Ook Victor Mids, Ellie Lust, Ronald Koeman en Lil' Kleine zijn in het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? te zien.

  Waar Johnny ook naar toe gaat en met wie hij ook reist, het worden volgens SBS6 indrukwekkende roadtrips waar veel te zien en te lachen valt, maar waarin ze ook de diepte in zullen gaan. Waar is de Mol? was in 2008 voor het eerst te zien op zusterzender Veronica. In 2013 stopte het programma.
  Lees verder