Uitzending
Volle Zalen - 3-1-2021

3-1-2021

Volle Zalen

745 x bekeken | 0 reacties
7
Zanger, muzikant en theaterpersoonlijkheid Herman van Veen viert vandaag zijn 75e verjaardag en nog altijd dendert hij als een jonge hond over het podium. Van Veen omringt zich graag met talentvolle musici, dansers en theatermakers die hem duizend en een nieuwe ideeŽn aandragen. 'Ik ben precies dezelfde meneer, maar in een andere tijd, eentje die de tijd niet negeert', zegt hij tegen Cornald Maas. 'Nieuwsgierig zijn', 'urgent blijven', het is wat Van Veen bij uitstek kenmerkt. Herman van Veen leidt Cornald Maas rond op landgoed De Paltz, dat hij heeft omgetoverd tot een sociaal-culturele ontmoetingsplek.

In deze uitzending van Volle Zalen was Herman van Veen te gast. De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Volle Zalen werd uitgezonden op zondag 3 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    In het nieuwe programma Volle Zalen, dat vanaf donderdag 17 maart te zien is op NPO 2, biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten