Uitzending
Volle Zalen - 19-12-2020

19-12-2020

Volle Zalen

996 x bekeken | 0 reacties
7
In memoriam Bram van der Vlugt. Bram van der Vlugt, bekend van rollen in succesvolle tv-series als Medisch Centrum West en Dokter Deen. In 2017 vertelde hij in het theater over het lot van zijn Joodse familie in de oorlog. Hij vertelt voor het eerst op tv over zijn Joodse moeder die in de oorlog naar Auschwitz werd weggevoerd. Samen met Cornald Maas bezoekt hij het gemeentearchief in Den Haag, waar hij stuit op documenten over haar. In de Haagse wijk Bezuidenhout lopen Cornald en Bram door de straat van het ouderlijke huis van de acteur. Bram was daar samen met zijn broer getuige van het 'vergisbombardement' van de Geallieerden op 3 maart 1945 en moest op de vlucht slaan.

De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Volle Zalen werd uitgezonden op zaterdag 19 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    In het nieuwe programma Volle Zalen, dat vanaf donderdag 17 maart te zien is op NPO 2, biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten