Uitzending
Volle Zalen - 16-11-2021

16-11-2021

Volle Zalen

463 x bekeken | 1 reacties
7
Hadewych Minis heeft inmiddels als actrice in film en theater en als zangeres een omvangrijk oeuvre. De geboren Limburgse is een 'duizendpoot' en gaat zelden iets uit de weg. Daarom zei ze, zelf moeder, ook ja tegen de solorol in de voorstelling Girls & Boys, over het gruwelijke thema kindermoord. Volle Zalen volgt Hadewych Minis onder andere in Tegelen, waar ze samen met haar moeder de jaarlijkse Passiespelen bezoekt. De actrice is van jongs af aan gefascineerd door religieuze beelden. Voor Hadewych Minis is door corona veel werk weggevallen, maar het bleek ook een zegen.

In deze uitzending van Volle Zalen was Hadewych Minis te gast. De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Volle Zalen werd uitgezonden op dinsdag 16 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    Hadewych Minis heeft inmiddels als actrice in film en theater en als zangeres een omvangrijk oeuvre. De geboren Limburgse is een duizendpoot en gaat zelden iets uit de weg. Daarom zei ze, zelf moeder, ook ja tegen de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten