Uitzending
Verborgen Verleden - Youp van 't Hek

Youp van 't Hek

Verborgen Verleden

21-7-2020

| 517 x bekeken | 0 reacties
7
Bij cabaretier Youp van 't Hek hangt thuis een affiche aan de muur waarop het 25-jarig jubileum wordt aangekondigd van Johan Schafstall als organist en dirigent. Dat was in 1928 en Johan Schafstall is Youps opa aan moeders kant. Youp wil meer weten over deze opa en ontdekt dat Schafstall een uitzonderlijk muzikale en productieve man is geweest, die ook nog eens overal een mening over had en dat allemaal vastlegde. Dat klinkt vertrouwd. Als Youp verder in zijn familiegeschiedenis spit komt hij letterlijk en figuurlijk steeds verder van huis. Want een verwant die ter dood werd veroordeeld staat toch wel erg ver van Youp af. Uiteindelijk begint Youp aan een historisch geďnspireerde, tiendaagse wandeltocht.

In deze uitzending van Verborgen Verleden was Youp van 't Hek te gast. Deze uitzending van het programma Verborgen Verleden met de titel Youp van 't Hek werd uitgezonden op dinsdag 21 juli door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee