Uitzending
Vals Plat - 22-3-2008

22-3-2008

Vals Plat

1083 x bekeken | 0 reacties
6
Stefano van Delden
De 21-jarige Stefano van Delden is de voetbaltrainer van de Masterboys, een groep straatvoetballers uit Amsterdam. Zogenaamde risicojongeren. Stefano heeft zelf in jeugdgevangenissen gezeten. Hij is op zijn 17e weggelopen van die school en heeft een jaar op straat geleefd. Nadat hij zijn vader, die hij nooit gekend had, ontmoette is hij opnieuw begonnen. Hij runt nu in zijn eentje de Masterboys waar hij ook de baanbrekersprijs 2008 voor heeft gekregen. Hij geeft ook voetballes op scholen en hij begeleidt jongeren en spreekt met hun ouders.

Gosta
'Yoga hielp me af van de heroine': zegt de 45-jarig Gosta (45), yoga leraar. Na de wilde jaren van drank, seks en heel veel drugs in New York, heeft hij nu zijn balans gevonden. Het waren geweldige jaren voor modeontwerper Gosta in de hippe Big Apple. Een leven tussen de rich and famous waar hij iedere minuut van genoot. Maar als yoga niet op zijn pad was gekomen, was hij nu waarschijnlijk dood geweest.

Presentatie: Hakim Tra´da.

Deze uitzending van het programma Vals Plat is uitgezonden op zaterdag 22 maart door de NPS. De presentatie was in handen van Hakim Tra´dia.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie