Uitzending
Typisch Carlo En Irene - Aflevering 6

Aflevering 6

Typisch Carlo En Irene

17-5-2014

| 2178 x bekeken | 0 reacties
8
Carlo Boszhard, Leona Philippo en Ruben van der Meer krijgen twee minuten de tijd om de stem van een BN'er na te bootsen. Leona, Ruben en Carlo persifleren erop los!

In deze uitzending van Typisch Carlo En Irene onder andere:

Typisch Carlo En Irene "Aflevering 6"
Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

Wilde Marco Borsato eigenlijk kok worden?
Jan Kooijman en Lieke van Lexmond hebben een roddeltje opgevangen in de wandelgangen. Droomde Marco Borsato er eigenlijk van om in de keuken te staan?

Irene mag overal aan zitten
De eerste ronde is aangebroken: welke bekende Nederlanders zitten er in het team van Irene? Ze mag het zelf gaan ontdekken met haar handen...

In deze uitzending van Typisch Carlo En Irene waren Anne-Marie Jung, Sara Kroos, Maik de Boer, Robert ten Brink, Marco Borsato, Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Ruben van der Meer en Leona Philippo te gast. De presentatie was in handen van Irene Moors en Carlo Boszhard. Deze uitzending van het programma Typisch Carlo En Irene met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op zaterdag 17 mei door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie