Uitzending
Typisch Carlo En Irene - Aflevering 3

Aflevering 3

Typisch Carlo En Irene

26-4-2014

| 2863 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Typisch Carlo En Irene onder andere:

Catherine: "Ik werd gewoon weggeduwd!"
Het is tijd voor de spannende, rommelige en hilarische eindstrijd: welk team kan het beste persifleren? Het team van Carlo Boszhard of toch het team van Irene Moors?

Het pepermuntje van Willem-Alexander
Koningin Máxima en prinses Beatrix bespreken een koninklijke roddel: is er sinds vandaag een Willem-Alexander-pepermuntje op de markt?

Prinses Laurentien steelt een cappuccino
Prinses Laurentien gaat langs de deuren om uit te vinden hoe het gesteld is met de woordenkennis van de Nederlanders.

Carlo hangt letterlijk aan Ferry's lippen
Carlo Boszhard moet raden welke BN'ers hij deze week in zijn team zit. Als hij met zijn handen over het lichaam van Ferry Doedens gaat, heeft hij moeite om van zijn lekkere lippen af te blijven.

"Voor het eerst dat hij door 'n vrouw betast wordt"
Irene Moors moet raden welke bekende Nederlanders in haar team zitten. Ondertussen laat Fred van Leer ook wat van zijn playbackkunsten zien.

Typisch Carlo En Irene "Aflevering 3"
Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

De presentatie was in handen van Irene Moors en Carlo Boszhard. Deze uitzending van het programma Typisch Carlo En Irene met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op zaterdag 26 april door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie