Uitzending
Tros TV Show - 27-10-2013

27-10-2013

Tros TV Show

7545 x bekeken | 0 reacties
6
In alweer de derde aflevering van het 33e seizoen van de TROS TV Show gaat Ivo Niehe op bezoek bij André van Duin in zijn eigen studio. Niehe spreekt hem over zijn nieuwe reeks van Animal Crackers en hoe hij dit programma maakt.

Verder komt ‘street magician’ Dynamo voorbij. Deze wereldberoemde illusionist liep over het water van de Theems, steeg op naast het beeld van Jezus in Rio de Janeiro en liep op mysterieuze wijze langs de muur van een tientallen meters hoog kantoor naar beneden. Maar wat zou er gebeurd zijn met Dynamo als hij geen illusionist was geworden?

Ook komt er een bijzondere kalender voorbij met dubbelportretten van 12 televisiepresentatoren. De kalender bevat een grote diversiteit aan presentatoren: van Matthijs van Nieuwkerk tot Jack van Gelder. Aan het portret van Jack van Gelder zit zelfs een zeer emotioneel verhaal vast.

In deze uitzending van Tros TV show was André van Duin te gast. De presentatie was in handen van Ivo Niehe. Deze uitzending van het programma Tros TV show werd uitgezonden op zondag 27 oktober door de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie