Uitzending
Tros TV Show - Special: Ik geloof in jou

Special: Ik geloof in jou

Tros TV Show

27-6-2013

| 1418 x bekeken | 0 reacties
4
Donderdag 27 juni gaat Ivo Niehe een grote uitdaging aan: een mooie Nederlandse bijdrage leveren aan de internationale campagne van Unicef tegen kindersterfte in de wereld. Caro Emerald, Ranomi Kromowidjojo, David Beckham, Lionel Messi, Claudia de Breij, Paul van Vliet, Matthijs van Nieuwkerk, Youp van 't Hek, Ronald Koeman, Janine Jansen, Graziano Pellè en vele anderen helpen Ivo Niehe deze uitdaging aan te gaan. Ivo zegt hierover: "de bezetting die dit programma qua gasten heeft, heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Iedereen levert op zijn of haar manier een bijzondere bijdrage om van de uitzending een succes te maken."

Aan tafel voert Ivo Niehe bijzondere gesprekken met onder meer Paul van Vliet over zijn twintigjarig ambassadeurschap en met Claudia Breij. Ook spreekt Ivo een aantal bijzondere, talentvolle kinderen onder wie de 18-jarige cabaretier Roel Meijvis, de 17-jarige turnkampioene Noel van Klaveren, de 7-jarige Oliver Koster, die net zijn transfer heeft gemaakt van Huizen naar Ajax en de 9-jarige Ralph Moerman. Hij vertelt over zijn rol in de speelfilm Süskind en zijn ontmoeting met sporthelden Lionel Messi en Kobe Bryant voor een commercial waarin hij speelt.

Optredens zijn er van onder anderen Lisa Loïs, met een speciale versie van ‘Ik geloof in jou’ van André Hazes, Caro Emerald en dé ster van dit moment, Maaike Ouboter met ‘Dat ik je mis’.

In deze uitzending van Tros TV Show was Paul van Vliet te gast. De presentatie was in handen van Ivo Niehe. Deze uitzending van het programma Tros TV Show met de titel Special: Ik geloof in jou werd uitgezonden op donderdag 27 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie