Uitzending
Tros TV Show - 3-3-2013

3-3-2013

Tros TV Show

8879 x bekeken | 0 reacties
3
En van de grootste komische talenten van Nederland, Jon van Eerd, is te zien in de TROS TV SHOW. Ivo Niehe is te gast bij hem thuis in Amsterdam en heeft een openhartig gesprek met de acteur. Zo vertelt hij onder andere over hoe zijn partner Ton in zijn leven kwam. Maar ook over zijn ontmoetingen met Cameron Diaz, Joan Collins en Antonio Banderas, zijn eerste jaren in Amerikaanse en Engelse toneelstukken en hoe hij Koningin Beatrix ooit onbedaarlijk aan het lachen kreeg.

In New York heeft Ivo Niehe een ontmoeting met onderzoeksjournalist Dan Buettner. Jarenlang reisde hij voor National Geographic de wereld over en vond vijf plekken, Blue Zones, waar mensen honderd jaar en ouder worden zonder fysieke problemen.

Verder het bijzondere verhaal van de twintigjarige Brooke Greenberg. Deze Amerikaanse vrouw ziet er nog steeds uit als een meisje van n jaar oud en is daarmee een medisch raadsel.

Deze uitzending van het programma Tros TV show is uitgezonden op zondag 3 maart door de TROS. Te gast was Jon van Eerd. De presentatie was in handen van Ivo Niehe.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie