Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Tros TV Show - 20-10-2013

20-10-2013

Tros TV Show

7475 x bekeken | 2 reacties
5
In de tweede aflevering gaat Ivo Niehe op bezoek bij producer en componist David Foster. David werkte in het verleden met grote sterren als Barbra Streisand en Céline Dion en is in het bezit van een record aantal Grammy Awards: maar liefst veertien stuks. Twee jaar geleden trouwde hij met ex-topmodel Yolanda van den Herik uit Nederland. Yolanda was ook te zien in de Net5-serie Hollywoodvrouwen. Het stel heeft alles: een mooi huis aan de Stille Oceaan, mooie carrières en prachtige kinderen. Maar sinds kort staat alles in het teken van Yolanda’s gezondheid, ze lijdt namelijk aan een ernstige vorm van de ziekte van Lyme.

Verder spreekt Niehe met de New Yorkse ‘flashmob’-specialist Charlie Todd. Charlie staat erom bekend dat hij vaak bizarre en hilarische scènes veroorzaakt. Ghostbusters die door The New York Public Library rennen of het jaarlijkse zonder-broek-metrorijden, het kan hem niet gek genoeg zijn.

De presentatie was in handen van Ivo Niehe. Deze uitzending van het programma Tros TV show werd uitgezonden op zondag 20 oktober door de TROS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie