Uitzending
Tijd voor MAX - Zelfbeheersing

Zelfbeheersing

Tijd voor MAX

29-4-2016

| 714 x bekeken | 0 reacties
7
Gerdi Verbeet is naast gastpresentatrice bij Tijd voor MAX, ook voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Hoe ziet het programma voor de herdenking eruit?

"Als ik me kwetsbaar opstel, vallen mensen me niet aan" aldus schrijver Arthur Japin. In plaats daarvan gaan werelden voor hem open. En daar heeft hij een nieuw boek over geschreven. Hij schuift aan om erover te vertellen.

Hoe belangrijk is zelfbeheersing? Eindredacteur van Quest, Thomas Hendriks schuift aan en vertelt hoe je je zelfbeheersing kunt trainen.

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking vinden gelijktijdig meer dan 50 theatervoorstellingen plaats. Het Nationale Toneel in Den Haag heeft hiervoor De laatste Getuigen gemaakt en daarvoor zijn Hanneke Gelderblom en Joris Smit te gast.

Op 3 september zijn de tuinen van Paleis Soestdijk het decor van de muzikale belevenis Eimpairia. Een van de mensen die daar speelt is klassiek pianiste Iris Hond. Ze is te gast en treedt ook nog op!

In de keuken staat meesterpatissier Robèrt van Beckhoven. Hij laat zien hoe een taart gedecoreerd wordt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gerdi Verbeet en Arthur Japin te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Zelfbeheersing werd uitgezonden op vrijdag 29 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie