Uitzending
Tijd voor MAX - De Jostiband, nóg zoiets!

De Jostiband, nóg zoiets!

Tijd voor MAX

2-5-2016

| 1009 x bekeken | 0 reacties
6
Jack Wouterse is van de zomer met Arjan Ederveen te zien in Walden, een toneelstuk over twee tuin-schoffelende broers. Hij is te gast en vertelt over dit nieuwe stuk.

De Jostiband bestaat 50 jaar en dat was voor Patrick Hielema, Paul Opdam en Niels Nijenhuis aanleiding om er een boek over te schrijven. En dat is het boek 'De Jostiband, nóg zoiets!' geworden.

Hoe komt het dat dieren juist in de zomerperiode zoveel last van vlooien en teken hebben? Dierenarts Jenny Buijtels weet het en legt het uit aan tafel.

Niemand minder dan de Britse popzanger Leo Sayer is te gast. Hij zingt zijn grote hit Thunder in My Heart. En in de keuken staat Janny van der Heijden. Zij maakt vandaag een overheerlijke Siciliaanse pasta!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jack Wouterse en Janny van der Heijden te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De Jostiband, nóg zoiets! werd uitgezonden op maandag 2 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie