Uitzending
Tijd voor MAX - TinekeShow

TinekeShow

Tijd voor MAX

25-4-2016

| 923 x bekeken | 0 reacties
5
Tineke de Nooij viert op Koningsdag zelf ook een bijzonder feestje; de eerste vrouwelijke diskjockey van Nederland op de landelijke radio wordt namelijk 75 jaar. En Tineke zit dit jaar ook nog eens 55 jaar in het vak. Tijd om eens terug te blikken op een prachtige carrière.

Te gast zijn Ralph Keuning, Arie Slob en Ank Bijleveld. Koningsdag komt namelijk wel erg dichtbij en hoe het grote feest in Zwolle wordt voorbereid weet dit trio.

Het is de tijd dat de jonge dassen worden geboren. De das is een soort die vrijwel was uitgestorven door overbejaging, maar inmiddels weer helemaal terug is. Vaste boswachter André Donker weet er alles van.

Speciaal voor Tineke treedt haar dochter SaraLee Vos op, die net een nieuwe EP uit heeft en in de keuken staat Janny van der Heijden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tineke de Nooij, Arie Slob, Ank Bijleveld en Janny van der Heijden te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel TinekeShow werd uitgezonden op maandag 25 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie