Uitzending
Tijd voor MAX - Xander de Buisonjé maakt zich op voor de Proms

Xander de Buisonjé maakt zich op voor de Proms

Tijd voor MAX

23-11-2017

| 461 x bekeken | 1 reacties
6
Te gast: o.a. Xander de Buisonjé, Dokter Co en Klaas Jan van der Weij. Xander de Buisonjé zingt, presenteert, produceert, is trouwambtenaar, vader van drie kinderen en hij zit midden in een verbouwing, maar toch maakt hij graag tijd vrij voor de MAX Proms op 2 december. En voor ons, want hij komt naar de studio om te praten over de MAX Proms.

Verder: de Amsterdamse basisarts Co van Melle is inmiddels 81 jaar, maar dat weerhoudt hem er niet van om in de avonduren op de fiets te stappen om uitgeprocedeerde asielzoekers te bezoeken en te verplegen. Regisseur Lysander Wiering volgde hem op zijn tochten langs illegalen en daklozen en maakte er de documentaire Dokter Co over. De dokter en de documentairemaker zijn bij ons te gast.

En als sportfotograaf volgde Klaas Jan van der Weij al 23 keer de Tour de France, bezocht meer dan tien keer de Olympische Spelen, ging naar menig EK of WK en zijn koffer staat alweer bijna klaar om naar Zuid-Korea te gaan voor de volgende Spelen. Hij maakt een onmogelijke selectie uit zijn werk van de afgelopen dertig jaar en daar is Sportret het resultaat van.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Klaas Jan van der Weij te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Xander de Buisonjé maakt zich op voor de Proms werd uitgezonden op donderdag 23 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie