Uitzending
Tijd voor MAX - Frans Bauer gaat het ijs op

Frans Bauer gaat het ijs op

Tijd voor MAX

22-11-2017

| 553 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast: Janne Schra, Dolores Leeuwin en Frans Bauer. Zangeres Janne Schra gaat niet alleen weer op toer, maar ze heeft ook het boek Je kijkt wel, maar je ziet niks geschreven. Daarin staan haar persoonlijke observaties over alledaagse dingen in het leven die toch ook weer heel bijzonder zijn, tenminste wel in haar ogen. Bij ons vertelt ze bijvoobeeld over het wonder van aluminiumfolie en andere zaken die je gewoon even moet zien.

Verder: in de Week tegen de Kindermishandeling hebben we een gesprek met actrice en presentatrice Dolores Leeuwin die zich met hart en ziel inzet om aandacht te vragen voor de bijna 120.000 kinderen in ons land die in een onveilige gezinssituatie leven. Aan tafel ook ervaringsdeskundige Kim van Laar.

En Frans Bauer komt langs. Hij gaat ons vanaf januari opwarmen voor de Olympische Spelen met een quiz over curling op NPO 1. Maar wat heeft hij met deze sport? En natuurlijk hebben we het ook over zijn nieuwe single en zijn theatertour.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Frans Bauer, Dolores Leeuwin en Janne Schra te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Frans Bauer gaat het ijs op werd uitgezonden op woensdag 22 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie