Uitzending
Tijd voor MAX - Wat hebben Herman Koch en Wanda Reisel verzonnen?

Wat hebben Herman Koch en Wanda Reisel verzonnen?

Tijd voor MAX

29-11-2017

| 454 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: Sarena Solari, Herman Koch en Wanda Reisel. Schrijfster Wanda Reisel ontmoette bestsellerauteur Herman Koch toen zij vijftien was en hij zeventien. Ze zaten beiden op het Spinoza Lyceum in Amsterdam, vandaar. Het boek Of heb ik het verzonnen geeft een inkijkje in de briefwisseling die hun hechte vriendschap de afgelopen 35 jaar opleverde. We hopen van Wanda en Herman te horen op welke verzinsels ze elkaar inmiddels hebben weten te betrappen.

Verder: identieke tweelingen hebben voor de buitenwereld iets magisch; ze zien er hetzelfde uit, praten op dezelfde manier, en hebben vaak dezelfde voorkeuren. Maar ze zijn niet hetzelfde! Sociaal geograaf Hilda Jeninga werd geboren als helft van een eeneiige tweeling en besloot collega-tweelingen te interviewen. Het resultaat is het boek Identiek en toch uniek waarin te lezen valt hoe tweelingen op zoek gaan naar hun eigen identiteit. Bij ons aan tafel Hilde én de tweeling Iris en Annelies Schouten. Zij kunnen geen dag zonder elkaar.

En in de keuken de winnares van Heel Holland Bakt 2015 Sarena Solari. Ze maakt voor ons cheesecake met stoofperen en glühwein. Ook legt ze uit hoe ze in een stoofpeer twee kleuren krijgt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Herman Koch en Wanda Reisel te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Wat hebben Herman Koch en Wanda Reisel verzonnen? werd uitgezonden op woensdag 29 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie