Uitzending
Tijd voor MAX - Bibian Mentel staat in de finale!

Bibian Mentel staat in de finale!

Tijd voor MAX

24-10-2019

| 272 x bekeken | 0 reacties
7
Bibian Mentel krijgt wederom een zware klap te verwerken, maar staat zaterdag 26 oktober toch samen met danspartner Joost Findhammer in de finale van Dancing With The Stars.

Jan Smit, Gert Verhulst en James Cooke slaan de handen ineen en bestormen de hitlijsten met hun nummer: Altijd.

Ter ere van het knutselprogramma dat 5 jaar bestaat op tv, heeft Jill Schirnhofer het nieuwe boek Tekenen met Jill uitgebracht. Hiermee gaat zij terug naar haar basis.

In de keuken hebben we worstenmaker Samuel Levie en kookboekenschrijver Nadia Zerouali. Vandaag maken ze een mixed steam met rode salsa.

Patricia van Haastrecht, finaliste van The Voice of Holland start in oktober met haar eerste clubtour Whatever. Ze vertelt hier meer over en ze treedt voor ons op.

Pieter van Os schreef in zijn boek Liever dier dan mens over het wonderbaarlijke verhaal van Mala Rivka Kizel, een Pools Joods meisje dat de oorlog overleefde in een nazigezin. Samen met Amir Swaab, kleinzoon van Mala, vertelt hij over het boek.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gert Verhulst, Jan Smit, Jill Schirnhofer en Nadia Zerouali te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bibian Mentel staat in de finale! werd uitgezonden op donderdag 24 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie