Uitzending
Tijd voor MAX - Ria Bremer over deelname bij Maestro

Ria Bremer over deelname bij Maestro

Tijd voor MAX

25-10-2019

| 303 x bekeken | 0 reacties
6
Regisseur Evert van den Bos en cameraman Pieter Huisman over GALAPAGOS: Hope for the Future. De film gaat 30 oktober in premičre tijdens de opening van het Wildlife Film Festival Rotterdam.

In 1977 nam Peter Koelewijn zijn album LP Het Beste In Mij Is Niet Goed Genoeg Voor Jou ook in het Engels op, maar pas na 40 jaar komt deze versie uit. Peter vertelt waarom en hij treedt op.

In het nieuwe seizoen van het programma: Maestro is Ria Bremer een van de deelnemers. Samen met Carla Leurs, violiste in het Maestro orkest, vertelt ze over het programma.

In de keuken staat Robčrt van Beckhoven. Hij maakt krokante gamba’s met pit.

Het boek Taal voor de leuk van Paulien Cornelisse is genomineerd voor de NS publieksprijs. Het boek gaat over de vernieuwingen, trends en andere eigenaardigheden van de Nederlandse taal.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ria Bremer, Carla Leurs, Paulien Cornelisse en Peter Koelewijn te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ria Bremer over deelname bij Maestro werd uitgezonden op vrijdag 25 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie