Uitzending
Tijd voor MAX - Twan Huys over zijn passie voor wandelen

Twan Huys over zijn passie voor wandelen

Tijd voor MAX

6-4-2020

| 799 x bekeken | 0 reacties
6
Het nieuws rondom het coronavirus gaat razendsnel. Ook vandaag praten we u weer bij over de laatste ontwikkelingen, met onze vaste deskundigen huisarts Ted van Essen en Ombudsman Jeanine Janssen.

Twan Huys komt vertellen over zijn boek Wandellust. Zijn leven lang is hij al een gepassioneerd wandelaar. In Wandellust verbreedt hij zijn horizon en beschrijft de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Met Max Daniel, Nationaal Commandant van de Politie kijken we hoe de coronamaatregelen worden nageleefd en kijken we vooruit naar de Pasen en meivakantie.

Vaste kapper van minister Hugo de Jonge, IsmaŽl Adjis, knipt zijn klanten op meer dan 1,5 meter afstand en Ed Struijlaart treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Twan Huys en Ed Struijlaart te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Twan Huys over zijn passie voor wandelen werd uitgezonden op maandag 6 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie