Uitzending
Tijd voor MAX - Studio Sport viert feest

Studio Sport viert feest

Tijd voor MAX

5-4-2019

| 625 x bekeken | 0 reacties
6
Het programma Studio Sport bestaat op dag af 60 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet het programma vandaag zelf met tal van terugblikken. Maar natuurlijk gaan we er ook niet aan voorbij. Met Studio Sport-presentatoren Henry Schut en Herman van der Zandt halen we mooie herinneringen op aan prachtige sportmomenten. Ook Ellen van Langen schuift aan, zij is verantwoordelijk voor een van de mooiste sportmomenten uit de afgelopen 60 jaar.

Nog meer heuglijk nieuws, want vandaag beleeft Nederlands bekendste soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden haar 6000e aflevering. Om dat te vieren wordt geen reguliere aflevering uitgezonden maar een eenmalige minifilm van een uur. De locatie is ook niet het gebruikelijke fictieve plaatsje Meerdijk, maar onder andere Lapland. We spreken over deze bijzondere mijlpaal met drie van GTST’s meest bekende gezichten: de actrices Jette van der Meij, Babette van Veen en Melissa Drost, die in de soap respectievelijk de personages Laura Selmhorst, Linda Dekker en Sjors Langeveld spelen. Het feest wordt compleet gemaakt door Lisa Loïs, zij zingt de muziek uit de leader.

Verder: acteur Alfred van den Heuvel is te gast. Hij heeft een leuk nieuwtje dat hij speciaal bij ons komt verklappen.

Patrick van Veen heeft goed nieuws, want een zeldzame apensoort lijkt van de ondergang gered. De apendeskundige vertelt hoe dat is gelukt.

En Robèrt van Beckhoven maakt speciaal voor het feest van Studio Sport een toetje dat je goed kunt eten tijdens het televisiekijken: vlaflip.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Alfred van den Heuvel, Babette van Veen, Ellen van Langen, Henry Schut, Herman van der Zandt en Jette van der Meij te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Studio Sport viert feest werd uitgezonden op vrijdag 5 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Het programma Studio Sport bestaat op dag af 60 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet het programma vandaag zelf met tal van terugblikken. Maar natuurlijk gaan we er ook niet aan voorbij. Met Studio…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten