Uitzending
Tijd voor MAX - Femke van der Laans stad vol ballonnen
Tijd voor MAX - Femke van der Laans stad vol ballonnen

Femke van der Laans stad vol ballonnen

Tijd voor MAX

3-4-2019

| 518 x bekeken | 0 reacties
6
Femke van der Laan, weduwe van de in 2017 overleden burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan is te gast. Onlangs verscheen haar boek 'Stad vol ballonnen', een bundeling van een jaar lang columns over haar leven in de stad na de dood van haar echtgenoot.

Vanavond begint een nieuwe serie van het programma 'Van onschatbare waarde', waarin mensen de gelegenheid krijgen om hun bijzondere objecten te verkopen aan een van de vier experts die aan het programma verbonden zijn. Presentatrice Dionne Stax en de experts Ilse Daatselaar, Arnold Wegh, Bert Degenaar en Bas Jonker schuiven aan om te vertellen over het programma.

Radiopresentator en schrijfster Petra Possel komt ook langs. Ze was een echt stadsmens tot ze besloot het roer helemaal om te gooien en te verhuizen naar een dorpje met 200 inwoners aan het IJsselmeer. Hoe haar eerste schreden op het platteland verliepen beschrijft ze in haar nieuwste boek 'De stad uit'.

Verder: Jandino Asporaat maakte onlangs de overstap van RTL 4 naar SBS 6 en is daar vanaf dit weekend te zien met het nieuwe programma 'De Gordon Tegen Dino Show'. Wat kunnen we ervan verwachten? Dino deelt het met ons.

Met Anna Gimbrere kijken we naar de ruimte. De wetenschapsjournalist vertelt over de SPICA-telescoop, de beste infraroodtelescoop ooit. En die staat in Groningen. Anna legt uit wat de telescoop zo bijzonder maakt.

En tenslotte een optreden van de beroemde Japanse Yamato Drummers, die fysieke kracht combineren met verfijnde subtiliteit. Ze doen Nederland aan tijdens hun Passion-tour en treden ook bij ons op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anna Gimbrere, Dionne Stax en Jandino Asporaat te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Femke van der Laans stad vol ballonnen werd uitgezonden op woensdag 3 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie