Uitzending
Tijd voor MAX - Stoptober gaat weer van start

Stoptober gaat weer van start

Tijd voor MAX

30-9-2022

| 336 x bekeken | 0 reacties
6
Vanaf 1 oktober start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids en Edson da Graça presenteert het populaire programma.

Stoptober gaat ook dit jaar weer van start, wederom met 25 rokers die samen in het Stoptoberhuis een maand lang gaan stoppen met roken. Astrid Beukenkamp gaat het huis in en Maartje Derksen is mindsetcoach en begeleidt de stoppers.

Minister van VWS Ernst Kuipers vertelt over zijn drukke functie, de bedreigingen aan zijn adres en over de problemen in de zorgsector.

Sarena staat in de keuken en maakt iets lekkers.

Zangeres Desray treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Edson Da Graça te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Stoptober gaat weer van start werd uitgezonden op vrijdag 30 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten