Uitzending
Tijd voor MAX - Nieuw seizoen Aria gaat van start

Nieuw seizoen Aria gaat van start

Tijd voor MAX

29-9-2022

| 898 x bekeken | 0 reacties
6
Een nieuw seizoen van Aria komt eraan. De presentatie is wederom in handen van Dionne Stax, nieuw in de jury is Floris Kortie.

De documentaire Napoleon, In The Name of Art gaat in premičre. Johan op de Beeck is Napoleonkenner en heeft de documentaire alvast voor ons bekeken.

Het AVROTROS-radioprogramma Andermans Veren bestaat 30 jaar. Presentator Kick van der Veer schuift aan en vertelt over het succes ervan.

Op Hawaii wordt het WK Ironman georganiseerd. Het is een loodzware triatlon, maar atleet Olaf van den Bergh draait zijn hand er niet voor om. Hoe traint hij voor zo'n zware tocht?

Mell & Vintage Future treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Dionne Stax, Floris Kortie, Johan Op de Beeck en Kick van der Veer te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nieuw seizoen Aria gaat van start werd uitgezonden op donderdag 29 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten