Uitzending
Tijd voor MAX - Dierendag

Dierendag

Tijd voor MAX

4-10-2022

| 392 x bekeken | 0 reacties
6
Naast de corona-najaarsgolf moeten we ook rekening houden met een mogelijke griepgolf. Kan er niet één vaccin ontwikkeld worden die bescherming biedt tegen zowel griep als corona? Ted van Essen heeft het antwoord.

Documentairemaker Joost Wilgenhof heeft een podcast gemaakt over zogenaamde Renchi-baby's: baby's die geboren werden aan boord van het stoomschip dat onderweg was van Indonesië naar Nederland. Martin Esser was een van die baby's.

Arjan Postma vergelijkt in zijn nieuwe boek mensen en dieren met elkaar aan de hand van thema's in het mensenleven.

Annick Boer treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Annick Boer en Arjan Postma te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Dierendag werd uitgezonden op dinsdag 4 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten