Uitzending
Tijd voor MAX - Marga van Praag

Marga van Praag

Tijd voor MAX

28-1-2010

| 1328 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Kleinkind onbereikbaar Genieten van uw kleinkinderen lijkt heel normaal. Maar wat gebeurt er met het contact wanneer er een kink in de kabel komt? Een scheiding of u krijgt ruzie met uw eigen kind of de man of vrouw van uw kind waardoor u uw kleinkinderen niet meer ziet. Hierover praten we in Tijd voor MAX met iemand die dit zelf ondervond.

Verder in Tijd voor MAX: Tijd voor MAX Consument: wat te doen als uw nieuw gekochte product binnen een half jaar stuk gaat en de verkoper niet thuis geeft? De actualiteiten van de dag Te gast: Marga van Praag. Voor het kanaal Het Gesprek heeft Marga het programma Marga gemaakt. Hierin volgt zij bekende Nederlanders als Maarten van der Weijden, Jules Deelder en Agnes Kant in hun dagelijks leven. Deze reportages zijn eind 2009 uitgezonden. Met succes, want zoals het er nu naar uitziet komt er een vervolg op. Onder andere hierover praten we met Marga in Tijd voor MAX.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Marga van Praag is uitgezonden op donderdag 28 januari door MAX. Te gast was Marga van Praag. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie