Uitzending
Tijd voor MAX - Mannen in het wild van Bert van Leeuwen

Mannen in het wild van Bert van Leeuwen

Tijd voor MAX

5-9-2019

| 440 x bekeken | 0 reacties
6
Jonnie en Thérèse Boer zijn te gast, zij vertellen hoe het is om al 25 jaar lang op topniveau te koken in hun Zwolse 3-sterren-restaurant De Librije.

Vanavond gaat het nieuwe programma Mannen in het wild van Bert van Leeuwen van start. Daarin neemt Bert zes mannen die in een midlifecrisis zitten mee op een lichamelijk en geestelijke uitdagende reis in de Italiaanse bergen.

Dierenarts Jenny Buijtels komt uit Zwolle en schuift daarom in deze week ook aan.

Zanger Jeroen van der Boom zit aan tafel om ons bij te praten over de komende editie van de MAX Proms. Eén van de optredende artiesten op dat evenement is hijzelf.

In de keuken vandaag presentatrice Tooske Ragas, geboren in Zwolle. Van haar is net het kookboek Appeltje, eitje! Verschenen en daar bereidt ze een lekker recept uit.

Tenslotte een optreden van Sieneke samen met John de Bever.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bert van Leeuwen, Jeroen van der Boom, John de Bever, Sieneke Peeters en Tooske Ragas te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Mannen in het wild van Bert van Leeuwen werd uitgezonden op donderdag 5 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie