Uitzending
Tijd voor MAX - Vooruitblikken op de zomer

Vooruitblikken op de zomer

Tijd voor MAX

10-5-2019

| 387 x bekeken | 0 reacties
7
In de laatste uitzending van dit seizoen praat rechtbankverslaggever Saskia Belleman ons bij over belangrijke rechtszaken die deze zomer gaan spelen.

Met Studio Sport-presentatrice Dione de Graaff blikken we vooruit op de komende sportzomer, waarin we ons behalve op de Tour de France ook kunnen verheugen op het WK Vrouwenvoetbal met uiteraard de Oranje Leeuwinnen.

Komende zondag is het natuurlijk Moederdag. Singer-songwriter Alain Clark komt langs om een van de vele bijzondere moeders van ons land in het zonnetje te zetten met een speciaal voor haar geschreven lied.

Ook Robčrt van Beckhoven staat stil bij Moederdag. Hij maakt in onze keuken appelbloemen.

En we sluiten het seizoen af met een primeur van O'G3NE. Voor het eerst zingen de drie zussen op televisie hun nieuwe single.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Alain Clark en Dione de Graaff te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Vooruitblikken op de zomer werd uitgezonden op vrijdag 10 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie