Uitzending
Tijd voor MAX - Docuserie Vergeten Helden gaat van start

Docuserie Vergeten Helden gaat van start

Tijd voor MAX

2-5-2022

| 336 x bekeken | 0 reacties
7
Victor Lw speelt de hoofdrol in de zwart-komische thriller De Openbaring, die vanaf 5 mei in de bioscoop is te zien.

Josine Droogendijk over The Palace Papers, het het boek dat de dramatische jaren na Diana beschrijft, tot aan de schandalen rondom Meghan, Harry en Andrew.

De documentaireserie Vergeten Helden gaat van start: een drieluik over verzetsstrijders uit de Nederlandse kolonin. Jrgen Tjon presenteert het programma dat ook een podcast heeft. Jeangu Macrooy speelt een rol in de gelijknamige theatervoorstelling n in de podcast.

De laatste afvaller vlak voor de finale van Heel Holland Bakt staat in de keuken: Marieke Blotenburg.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Victor Low te gast. Janny van der Heijden, Robrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Docuserie Vergeten Helden gaat van start werd uitgezonden op maandag 2 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten