Uitzending
Tijd voor MAX - Koningsdag

Koningsdag

Tijd voor MAX

27-4-2020

| 227 x bekeken | 0 reacties
6
Een andere Koningsdag dan dat we gewend zijn. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima vieren het vandaag niet in Maastricht maar gewoon thuis in Den Haag. Met koningshuisdeskundige Justine Marcella en modejournalist Josine Droogendijk bespreken we de dag.

Kraampjes, muziek, boten, spelletjes Koningsdag werd altijd uitbundig gevierd. Zo verkende André van Duin altijd al vroeg in de ochtend de vrijmarkt in de Jordaan. Dat kon natuurlijk niet vandaag, maar we zijn alsnog benieuwd hoe hij Koningsdag dit jaar heeft gevierd!

Normaal gesproken zendt Tijd voor MAX elk jaar met Koningsdag uit vanaf Paleis Soestdijk. Helaas kon dat dit jaar niet doorgaan. Maar gelukkig liggen er nog heel veel schitterende plannen in het verschiet voor Paleis Soestdijk! Anne Schaepman, adjunct directeur van Paleis Soestdijk schuift bij ons aan.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren André van Duin en Justine Marcella te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Koningsdag werd uitgezonden op maandag 27 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie