Uitzending
Tijd voor MAX - Vrijheid in tijden van corona

Vrijheid in tijden van corona

Tijd voor MAX

23-4-2020

| 155 x bekeken | 0 reacties
6
Het nieuws rondom het coronavirus gaat razendsnel. Ook vandaag praten we u weer bij over de laatste ontwikkelingen, met onze vaste deskundigen huisarts Ted van Essen en Ombudsman Jeanine Janssen.

We spreken met Fleur Stegeman, ervaringsdeskundige en lid van de taskforce kindermishandeling van AUGEO Foundation. En met Tamara Buitelaar, pleegzorgbegeleider voor de Willem Schrikker Groep: een landelijk werkende instelling voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg.

Samen met twee vriendinnen gaat Sacha de Boer al jaren naar een boerderij in Frankrijk, om te eten, te koken en te ontspannen. En daar ontstond ook het idee om samen een kookboek te maken.

Over het herdenken en vieren van vrijheid en vrijheid in deze corona-tijden hebben we het met Kim Putters, directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau en Gerdi Verbeet, onder meer voorzitter van Nationaal Comité 4 en 5 mei.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gerdi Verbeet, Kim Putters en Sacha de Boer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Vrijheid in tijden van corona werd uitgezonden op donderdag 23 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie