Uitzending
Tijd voor MAX - De inspiratiebron van A.F.Th. van der Heijden
Tijd voor MAX - De inspiratiebron van A.F.Th. van der Heijden

De inspiratiebron van A.F.Th. van der Heijden

Tijd voor MAX

27-11-2018

| 490 x bekeken | 0 reacties
7
We ontvangen schrijver A.F.Th. van der Heijden, van wie onlangs de nieuwe roman 'Mooi doodliggen' verscheen. Net als in veel van Van der Heijdens werk is dit boek geďnspireerd op krantenberichten en nieuwsfeiten, waarbij ditmaal ook een rol is weggelegd voor fake news en de ramp met de MH17.

Verder aan tafel directeur van museum Hermitage Amsterdam Cathelijne Broers. De Hermitage verzorgt een speciaal kunstonderwijsprogramma voor kinderen, Hermitage voor Kinderen, waarbij kinderen niet alleen in aanraking komen met kunst maar ook uitgedaagd worden om zelf kunst te maken. Cathelijne vertelt waarom de Hermitage dit initiatief heeft genomen.

En een optreden van zangeres Noble. Zij werd dit jaar tweede in The Voice Senior. Samen met haar band én haar dochter treedt ze nu op bij ons!

Ook hebben we het met presentatrice en actrice Elisabeth van Nimwegen het gevaar én het belang van slangengif, dokter Ted van Essen vertelt over slaapapneu en Alain Caron staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren A.F.Th. van der Heijden, Alain Caron en Elisabeth van Nimwegen te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De inspiratiebron van A.F.Th. van der Heijden werd uitgezonden op dinsdag 27 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie